Company Slogan

Калкулатор за приближна пресметка на фондот за одржување на зграда

Следниве податоци испратете ги на оваа e-mail адреса: info@stanbenservis.mk, а ние во најкраток можен рок ќе дадеме одговор приближен на вашите податоци.

 • Старост на зградата
 • Број на спратови
 • Дали има лифт и колку лифтови
 • Број на станови
 • Вкупна површина на станови во метри квадратни
 • Вкупна површина на деловни простории во метри квадратни во влезот и нивен број
 • Вкупна површина на деловни простории во метри квадратни надвор од влезот и нивен број
 • Вкупни месечни трошоци на заедничката струја
 • Месечен трошок за хигиена
 • Месечен трошок за одржување на лифтовите
 • Месечен трошок за промена на сијалици и тастери
 • Месечен трошок за осигурување на заедничките делови во зградата